Şu An Okunan
Toronto Film Festivali Bu Yıl Merak Uyandırıcı Bir Seçkiyle Geliyor

Toronto Film Festivali Bu Yıl Merak Uyandırıcı Bir Seçkiyle Geliyor

Bu yılki Toronto Film Festivali’nin başlamasına bir buçuk ay kala, programla ilgili ayrıntılar açıklanmaya başladı.

5-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 44. Toronto Film Festivali’nin Galalar ve Özel Gösterim bölümlerinde izleyiciyle buluşacak filmlerden bazıları belli oldu. Bunlar arasında özellikle, başrolünü Joaquin Phoenix’in üstlendiği Todd Phillips imzalı Joker ile son olarak Star Wars: Son Jedi’ı (Star Wars: The Last Jedi, 2017) çeken Rian Johnson’ın yönettiği, başrollerini Chris Evans ile Daniel Craig’in paylaştığı suç komedisi Knives Out dikkat çekiyor. Programın merakla beklenen diğer filmleri arasında, adını Aylak Vampirler’le (What We Do In The Shadows, 2014) duyuran Taika Waititi’nin yeni komedisi Jojo Rabbit, Soygun’un (Good Time, 2017) yönetmenleri Safdie Kardeşlerin başrolü Adam Sandler’a teslim ettiği Uncut Gems, Meryl Streep ile Gary Oldman’ı bir araya getiren Steven Soderbergh imzalı The Laundromat ve James Mangold’un yönettiği, başrollerinde Christian Bale ile Matt Damon’ın yer aldığı aksiyon Ford v Ferrari sayılabilir.

Ayrıca Kanadalı usta yönetmen A​tom Egoyan’ın bir adamın haksız yere suçlandığı hâlde hapiste kalmakta ısrar eden kızıyla ilişkisini konu alan son filmi Guest of Honour, bir evlat edinme sürecinin ardından ilişkisi altüst olan bir çifte odaklanan Pablo Larraín imzalı Ema, Michael Winterbottom ile Steve Coogan’ı tekrar bir araya getiren, zenginlerin dünyasına alaycı bir bakış atan komedi Greed ve Noah Baumbach’ın bir boşanma sürecini takip eden, Scarlett Johansson, Laura Dern ve Adam Driver’lı komedisi Marriage Story de Toronto Film Festivali programının heyecanla beklenen filmleri arasında.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.