Şu An Okunan
Joaquin Phoenix, Ari Aster’ın Yeni Filminde Rol Alacak

Joaquin Phoenix, Ari Aster’ın Yeni Filminde Rol Alacak

Son dönemin başarılı yönetmenlerinden Ari Aster, ‘Disappointment Blvd.’ adlı yeni filminin çalışmalarına başladı. Filmin başrolünde geçtiğimiz yıl Joker’deki performansıyla Oscar kazanan Joaquin Phoenix yer alacak.

Ayin (Hereditary, 2018) ve Ritüel (Midsommar, 2019) filmleriyle büyük beğeni toplayan Ari Aster’ın yeni filminden detaylar belli olmaya başladı. Aster’ın ‘Disappointment Blvd.’ başlığını taşıyacak yeni projesinde başrolü başarılı oyuncu Joaquin Phoenix üstlenecek. ABD’li yönetmenin önceki iki filminde olduğu gibi yine A24 bünyesinde çekeceği filmin yapımcısı ise Aster’ın iki filminde de birlikte çalıştığı Lars Knudsen olacak.

Ritüel

İlk iki filminde korku türünün konvansiyonlarını kendine has bir üslupla yorumlayan Aster, üçüncü filminde biyografik bir anlatıya yönelecek gibi görünüyor. ‘Disappointment Blvd.’ın takip edeceği olay örgüsüyle ilgili pek çok detay henüz belli olmazken filmin “tüm zamanların en başarılı girişimcilerinden birinin samimi bir portresi” olacağı açıklanmış durumda. Aster’ın yazıp yöneteceği filmin konusuyla ilgili diğer detaylar ise belirsizliğini koruyor.

Joaquin Phoenix, Joker
Joker

‘Disappointment Blvd.’ filminin başrolünde yer almaya hazırlanan Joaquin Phoenix ise son olarak kendisine Oscar ödülü de kazandıran Joker’le (2019) seyirciyle buluştu. Phoenix’in bir sonraki filmi ise Mike Mills’ın yazıp yönettiği, yine bir A24 filmi olan ‘C’mon C’mon’ olacak. Öte yandan Phoenix, Apple yapımcılığında hazırlanan bir Napolyon Bonapart biyografisi olan ‘Kitbag’ adlı filmin başrolünde yer alarak Ridley Scott ile yeniden birlikte çalışacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.