Şu An Okunan
Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu

Adana Altın Koza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Belli Oldu

Tilbe Saran

13-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde jüri üyeleri belli oldu. Tilbe Saran’ın başkanlık edeceği jüride pek çok önemli isim yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri kapsamında kısıtlı şartlarda gerçekleştirilen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, fiziksel gösterimlerine ek olarak Başka Sinema Ayvalık Film Festivali’yle birlikte İstanbul Film Festivali’nin çevrimiçi gösterim sayfasında gösterimler düzenlemişti. Festivalin bu yıl da Covid-19 önlemleri uygulanarak düzenleneceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Son olarak festivalin jüri üyeleri de açıklandı.  

13-19 Eylül tarihleri arasında 28’incisi düzenlenecek olan festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisi başkanı oyuncu ve seslendirme sanatçısı Tilbe Saran olacak. Jüride Saran’a oyuncu Güven Kıraç, müzisyen Feridun Düzağaç, yönetmen Kıvanç Sezer, görüntü yönetmeni Meryem Yavuz, yazar Seray Şahiner ve sinema yazarı Şenay Aydemir eşlik edecek.

Sırasıyla Güven Kıraç, Feridun Düzağaç, Kıvanç Sezer, Meryem Yavuz, Seray Şahiner ve Şenay Aydemir

Festival kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Uluslararası Kısa Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Adana Kısa Film Yarışması kategorilerinin yanı sıra dünya sinemasından örnekler, özel gösterim bölümleri, atölyeler, sergiler ve söyleşilerin yer aldığı bir dizi etkinlik düzenlenecek.  

28. Uluslararası Adan Altın Koza Film Festivali’ne dair güncel gelişmeler festivalin internet sitesinden takip edilebiliyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.