Şu An Okunan
Anton Corbijn’dan Yeni Bir Depeche Mode Filmi

Anton Corbijn’dan Yeni Bir Depeche Mode Filmi

Hayranlarıyla duygusal bağı dillere destan Depeche Mode, Global Spirit turnesine odaklanan, konser filmi ve belgesel karışımı Spirits in The Forest ile pek yakında sinema salonlarında.

Yeni bir Depeche Mode belgeseli / konser filmi geliyor. Grubun onyıllardır işbirliği yaptığı, fotoğrafçı ve yönetmen Anton Corbijn’ın imzasını taşıyan Spirits in the Forest isimli film, 21 Kasım 2019 gecesi dünya çapında yaklaşık 2400 sinema salonunda gösterilecek. Filmin konusu ise, 2017-2018 yıllarında 115 konserle üç milyondan fazla kişiye ulaşan Global Spirit turnesi. Film konser kayıtlarının yanı sıra, altı DM hayranın kişisel dünyasına duygusal bir açıdan yaklaşan, grubun onların yaşamlarını nasıl etkilediğini belgeleyen görüntülerden oluşuyor.

Corbijn daha önce de grubun turnelerine odaklanan Depeche Mode: Devotional (1993), Depeche Mode: One Night in Paris (2002), Depeche Mode: Alive in Berlin (2014) gibi uzun metrajlara ve Never Let Me Down Again’den (1987), I Feel You (1993) ile It’s No Good’a (1997) kadar, zaman içinde unutulmaz klasiklere dönüşmüş pek çok Depeche Mode videosuna imza atmıştı.

Depeche Mode: Spirits in Forest, müzik filmlerini sinema salonlarına taşıma konusunda lider şirket konumunda olan ve Filmekimi’nde gösterilecek Roger Waters: Us + Them’in dağıtımını da üstlenen Trafalgar Releasing tarafından vizyona çıkarılacak. Projeye ilişkin detaylar, spiritsintheforest.com adresinden takip edilebilir.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.