Şu An Okunan
BluTV Yapımı İlk Film: İnsanlar İkiye Ayrılır

BluTV Yapımı İlk Film: İnsanlar İkiye Ayrılır

Başrollerini Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın üstlendiği filme ait ilk görüntüler, platformun sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

2017 yılında izleyiciyle buluşan BluTV dizisi 7YÜZ’ün evreni yeni bir sinema filmiyle genişliyor. Karakterlerin kendi karanlık taraflarıyla yüzleştiği yedi bölümlük antoloji dizinin dünyasında geçecek yapımın adı İnsanlar İkiye Ayrılır.

BirFilm ile BluTV’nin yapımcılığını üstlendiği filmde, bankaların çeşitli sebeplerden dolayı tahsil edemedikleri borçları toplayan bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yolları Ceren ile kesişiyor. Bir sistem eleştirisi öyküsü olarak tanımlanan film, bu karakterlerin karşılaşmaları üzerinden şekilleniyor.

Filmin yönetmenliğini, 7YÜZ dizisinin yanında Karışık Kaset (2014) adlı filme de imzasını atan Tunç Şahin üstleniyor. Filmin kadrosunda ise Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın gibi genç isimlerin yanı sıra Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ile Sabahattin Yakut da yer alıyor. İnsanlar İkiye Ayrılır’ın önümüzdeki kış izleyiciyle buluşması planlanıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.