Şu An Okunan
Darren Aronofsky Yeniden Jared Leto ile Çalışacak

Darren Aronofsky Yeniden Jared Leto ile Çalışacak

Darren Aronofsky ‘Adrift’ adlı gerilim filminin yönetmenlik koltuğunda oturacak. Filmin başrolünde Jared Leto yer alıyor.

Son olarak 2017 yapımı anne! (mother!) ile seyirciyle buluşan ve şu sıralar ‘The Whale’ adlı yeni filmi için çalışmalarını sürdüren Darren Aronofksy’nin bir sonraki projesi de belli oldu. ABD’li yönetmen, ‘The Ring’ romanının yazarı Koji Suzuki’nin aynı adlı öyküsünden uyarlanacak ‘Adrift’in yönetmenliğini üstlenecek. Filmin başrolünde Jared Leto yer alıyor. Aronofsky ve Leto son olarak Aronofsky’nin adını geniş kitlelere duyuran Bir Rüya İçin Ağıt (Requiem for a Dream, 2000) filminde beraber çalışmıştı. İkili filmin ilk kez gösterilmesinden yirmi yıl yıl sonra ‘Adrift’ için bir araya gelecek.

Suzuki’nin öyküsünden uyarlanan ‘Adrift’ bir denizcinin açık denizde gizemli yardım sinyalleri gönderen terk edilmiş bir yatı bulmasının ardından yaşanan gizemli olayları konu ediniyor. Deadline’ın haberine göre Jared Leto öyküyü sinemaya uyarlama fikrini on yıl önce ortaya atmış ve Emma Ludbrook’la birlikte öykünün haklarını satın almış. ‘Adrift’in yapımcılığını Leto ve Ludbrook’un yanı sıra Blumhouse Productions’tan Jason Blum üstleniyor. Filmin senaryosu ise Darren Aronofsky ve Luke Dawson imzalı olacak.

Darren Aronofsky
Bir Rüya İçin Ağıt

Filmleriyle her zaman tartışma yaratan Aronofsky’yi kuşağının en popüler yönetmenlerinden birisine dönüştüren filmi Bir Rüya İçin Ağıt olmuştu. Aynı şekilde filmde rol alan Jared Leto’nun oyunculuk kariyerinde de önemli bir role sahip olan Bir Rüya İçin Ağıt‘ın ardından ikili ilk defa yeniden beraber çalışma fırsatı yakalayacak. ‘Adrift’in çekimlerine ne zaman başlanacağı, Leto’ya oyuncu kadrosunda kimlerin eşlik edeceği ve filmin ne zaman gösterileceği gibi konular ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.