Şu An Okunan
Joanna Hogg’dan Tilda Swinton’lı Bir Hayalet Hikâyesi

Joanna Hogg’dan Tilda Swinton’lı Bir Hayalet Hikâyesi

Joanna Hogg, Tilda Swinton

Yeni filminin çekimlerini karantina günlerinde tamamlayan Joanna Hogg, ‘The Eternal Daughter’da bir anne-kızın ilişkisine odaklanacak.

Gösterime girdiği yılın öne çıkan bağımsızlarından biri olan The Souvenir (2019) ile dikkat çeken Joanna Hogg, sıradaki projesinin ilgiyle karşılanan filminin devamı niteliğindeki ‘The Souvenir: Part II’ olacağını daha önce duyurmuştu. Genç bir sinema öğrencisine odaklanan serinin ikinci halkasının 2021’de gösterime gireceğini daha önce yaptığı açıklamalarda belirten Hogg, sürpriz bir filmle daha izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

The Souvenir’de de rol alan başarılı oyuncu Tilda Swinton ile bu sürpriz film için bir kez daha bir araya gelecek olan Joanna Hogg, filmin çekimlerini pandemi koşulları içerisinde gizli bir biçimde Galler’de tamamlamış. Swinton’a filmde Joseph Mydell, Carly Davies ve Alfie Sankey-Green gibi isimler eşlik ediyor.

Joanna Hogg
The Souvenir

Orta yaşlı bir kadın ve annesinin yıllardır ziyaret etmedikleri aile evlerine dönüşlerini takip eden ‘The Eternal Daughter’ adlı film, neredeyse kimse tarafından kullanılmayan bir otele dönüşmüş bu yapının içinde uzun yıllardır saklanan sırları beyazperdeye taşıyacak. A24 etiketiyle izleyiciyle buluşacak filmin yapımcıları arasında Element Pictures, JWH Films ve BBC Films gibi şirketler yer alırken, Martin Scorsese de projede yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Scorsese The Souvenir’da da aynı görevi üstlenmişti.

Post-prodüksiyon aşamasında olan filmin 2021 sona ermeden gösterime girmesi bekleniyor.

Kaynak: Empire

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.