Şu An Okunan
Harvey Weinstein’in COVID-19 Testi Pozitif

Harvey Weinstein’in COVID-19 Testi Pozitif

Cinsel saldırı ve tecavüz suçlarından hüküm giyen Oscarlı yapımcının, cezasını infaz ettiği hapishanede Corona virüsü salgınına yakalandığı belirtiliyor.

Buffalo, New York’taki maksimum güvenlikli Wende Hapishanesi’nde tutulan Harvey Weinstein’in COVID-19 testi, yerel bir gazetenin haberine göre pozitif çıktı. Cinsel saldırı ve tecavüz suçlarından 23 yıl hüküm giydikten sonra cezasının infazına geçen hafta başlayan Oscarlı yapımcı, Niagara Gazette’de yayımlanan habere göre hapishanede karantinaya alındı. Gazete kaynak olarak, devlet hapishane sistemine bağlı çalışan resmi görevlilerin beyanını gösterdi ancak gizlilik politikası uyarınca isimlerini saklı tuttu. Weinstein’in hapishane temsilcisinden ve resmi makamlardan ise bir doğrulama gelmedi.

Eyalette 43 bin mahkûmun bulunduğu, içlerinden ikisinde COVID-19 virüsüne rastlandığı ve bu iki kişinin, Weinstein’in de kaldığı Wende Hapishanesi’nde bulunduğu belirtiliyor. Corona virüsü salgınına yönelik önlem olarak, New York Eyaleti hapishaneleri arasında transferler ertelendi ve geçtiğimiz haftadan itibaren ziyaretler durduruldu.

Kaynak: Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.