Şu An Okunan
HBO Klasikleri BluTV’de

HBO Klasikleri BluTV’de

The Sopranos’tan Game of Thrones’a, Sex and the City’den Westworld’e, HBO klasiklerinin birçoğu artık dijital platform BluTV üzerinden izlenebiliyor.

İddialı projeleriyle televizyon endüstrisinde kendine bir standart oluşturmayı başaran HBO’nun 2000’li yıllara damga vurmuş ve adını klasikler arasına yazdırmış birçok dizisine BluTV üzerinden erişilebiliyor.

Platform, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında yayımladığı bir tanıtım videosu ile kataloğuna kattığı HBO klasiklerinin müjdesini vermişti. Yapımlardan bir kısmına an itibariyle ulaşılabiliyorken, bir kısmı ise çok yakında platform üzerinden izlenebiliyor olacak.

BluTV’nin kataloğuna halihazırda bütün bölümleriyle eklenmiş diziler arasında; televizyon tarihinin en büyük işlerinden Game of Thrones (2011 – 2019) ile yapay zekaların kullanıldığı bir eğlence merkezinde bazı robotların bilinç kazanmasının ardından yaşananları anlatan Westworld (2016 – ) gibi yakın dönemin önemli dizilerinin yanı sıra, İtalyan-Amerikan mafya ailesi Sopranoların odakta olduğu The Sopranos (1999 – 2007), son zamanların en eğlenceli dizilerinden biri olarak kabul gören Entourage (2004 – 2011) ve New Yorklu dört kadının yaşamlarını, ilişkilerini ve birbirleriyle olan arkadaşlıklarını konu edinen Sex and the City (1998 – 2004) gibi klasikler de yer alıyor.

Platforma daha sonradan tüm bölümleriyle dahil olacak HBO dizileri ise şu şekilde: her sezon farklı bir cinayeti anlatırken aynı zamanda polislerin kişisel çıkmazlarını da gözler önüne seren True Detective (2014 – ), dünya nüfusunun %2’sinin aniden ortadan kaybolmasından sonra geride kalanların yaşadıklarını konu edinen The Leftovers (2014 – 2017), cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümü ardından yaşadığı değişimi anlatan Six Feet Under (2001- 2005) ve 1986’da Çernobil Nükleer Santrali’ndeki patlamaya ve ardından yaşananlara odaklanan Chernobyl (2019).

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.