Şu An Okunan
HBO’dan Jude Law ve Naomi Harris’li Gizemli Dizi

HBO’dan Jude Law ve Naomi Harris’li Gizemli Dizi

Resmî fragmanı yayınlanan The Third Day’in kadrosunda Emily Watson da var. Altı bölümlük dizi prömiyerini 11 Mart’ta yapacak.

HBO’nun yeni mini dizisi The Third Day’in başrollerini Jude Law ve Naomi Harris paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Law ve Harris’e Britanya sinema ve tiyatrosunun birçok parlak oyuncusu eşlik ediyor: Emily Watson (Chernobyl), Katherine Waterston (Fantastic Beasts), John Dagleish (Judy), Freya Allan (The Witcher).

HBO’nun aktardığı resmi sinopsis şöyle: “Dizi iki bölümden oluşuyor: ‘Yaz’ ve ‘Kış’. ‘Yaz’da bir adam (Law), Britanya sahili açıklarında gizemli bir adayı ziyaret ediyor ve evlerini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlı bir grup ada sakinini keşfediyor. İkinci yarı olan ‘Kış’ta ise iradesi güçlü bir yabancı (Harris) birtakım cevaplar bulmak üzere adaya geliyor ve onun yerine adanın kaderine karar verilmesine ilişkin bir savaşa yol açıyor.”

Dizinin yaratıcıları, Felix Barrett ve Dennis Kelly. Bu projeyle birlikte ilk senaryosuna imza atan Barrett, tiyatrodaki yaratıcı işleriyle bilinen bir isim. Kelly ise en çok BBC Three sitcom’u Pulling ile tanınıyor. ‘Yaz’ bölümü Kelly tarafından yazılıp Marc Munden tarafından yönetilirken; Kit de Wall, Dean O’Loughlin ve Kelly tarafından yazılan ‘Kış’ bölümünün yönetmeni, The Crown dizisi ekibinden Philippa Lowthorpe.

The Third Day prömiyerini 11 Mart’ta yapacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.