Şu An Okunan
Olivia Wilde’dan Bir Marvel Filmi

Olivia Wilde’dan Bir Marvel Filmi

İlk yönetmenlik denemesi Booksmart’la (2019) geçtiğimiz yılın çok sevilen filmlerinden birisine imza atan Olivia Wilde’ın yeni projesi Sony-Marvel ortaklığında gerçekleştirilecek, kadın karakterlere odaklanan bir süper kahraman filmi.

Kariyerine oyuncu olarak başlayan ve özellikle House (2004-2012) dizisinde canlandırdığı Remy “Thirteen” Hadley karakteriyle tanınan Olivia Wilde, geçtiğimiz yıl Booksmart filmiyle yönetmenlik kariyerine adım atmış ve film yılın çok sevilen filmlerinden birisi olmuştu. Independent Spirit Awards’da kazandığı En İyi İlk Film ödülünün yanı sıra bir de Altın Küre adaylığı bulunan filmin ardından Olivia Wilde’ın ikinci uzun metrajının kendisinin Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine gibi isimlerle birlikte rol alacağı Don’t Worry, Darling olacağı kısa bir süre önce açıklanmıştı. Wilde’ın bir sonraki filmine ait detaylar da belli olmaya başladı. Variety’nin haberine göre Wilde, Sony Pictures’ın kadın karakterlere odaklanan bir Marvel filminin yönetmenliğini üstlenecek. Filmin senaryosu ise Booksmart’ın da senarist kadrosunda yer alan Katie Silberman’a emanet.

Filmin yönetmen, senarist ve yapımcısı dışında herhangi bir detayı belli olmamakla birlikte Sony’nin bir süredir Spider-Woman karakterini sinemaya uyarlamayı düşündüğü biliniyor. Öte yandan bu yeni film Sony’ye ait bir proje olduğu için Marvel Studios’un oluşturduğu Marvel Sinema Evreni’nin (MCU) bir parçası olmayacak. Yine yapımını Sony’nin üstlendiği Venom (2018) gibi kendine ait bir evrende geçecek.

Kaynak: Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.