Şu An Okunan
Oyuncu Olga Kurylenko’nun Corona Virüsü Testi Pozitif Çıktı

Oyuncu Olga Kurylenko’nun Corona Virüsü Testi Pozitif Çıktı

Bond filmi Quantum of Solace’taki rolüyle tanınan Kurylenko, Corona virüsüne yakalandığını Instagram hesabından duyurdu: “Bendeki başlıca semptomlar ateş ve yorgunluk. Kendinize iyi bakın ve bunu ciddiye alın!” 

Tom Hanks ile eşi Rita Wilson’dan sonra, Ukraynalı oyuncu ve model Olga Kurylenko da, Corona virüsüne yakalandığını açıklayan sinema yıldızları arasına katıldı. Kurylenko Pazar günü Instagram hesabında, evinin içerisinden çekilmiş bir pencere fotoğrafını şu sözlerle birlikte paylaştı: “Corona virüsü testi pozitif çıktıktan sonra eve hapsoldum. Aslında neredeyse bir haftadır hastayım. Bendeki başlıca semptomlar ateş ve yorgunluk. Kendinize iyi bakın ve bunu ciddiye alın!”

Modellikten sinema kariyerine The Ring Finger (2005) ile geçiş yapan Kurylenko, kısa film antolojisi Paris Je T’aime’de (2006) Eliaj Wood’la birlikte rol aldıktan sonra, dünya seyircisi tarafından özellikle Quantum of Solace’taki (2008) Bond kızı olarak tanındı. Kısa süre önce gerilim filmi The Bay of Silence’ın çekimlerini bitiren oyuncunun yakın dönemdeki başlıca filmleri arasında Tom Cruise’lu Oblivion (2013), Armando Iannucci’nin The Death of Stalin’i (2017) ve Terry Gilliam’ın Don Kişot’u Öldüren Adam’ı (2018) bulunuyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.