Şu An Okunan
Idris Elba’nın Corona Virüsü Testi Pozitif

Idris Elba’nın Corona Virüsü Testi Pozitif

İngiliz oyuncu Idris Elba, Corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Twitter hesabından bir video paylaşan kırk yedi yaşındaki Idris Elba, Corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. İngiliz oyuncu yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: “Corona testi pozitif çıkan birisiyle temasım olduğunu öğrenince ben de test yaptırdım ve pozitif çıktı. Şu anda bir semptomum yok, kendimi iyi hissediyorum. Virüse maruz kaldığımı öğrendiğimden beri kendimi izole ettim. Bu iş ciddi. Sosyal mesafe konusunu, el yıkama konusunu ciddiye almak gerekiyor. Virüsün semptom göstermeyen insanlardan da bulaşabileceğini unutmayın. Güçlü olmak gerekiyor, moralinizi bozmayın, paniğe kapılmayın.”

Luther dizisindeki performansıyla 2012 yılında Altın Küre kazanan Idris Elba, son olarak Cats filminde oynamıştı ve yeni The Suicide Squad’la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Elba’dan önce Tom Hanks ve Olga Kurylenko gibi yıldız oyuncular da Corona virüsü testlerinin pozitif çıktığını açıklamışlardı.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.