Şu An Okunan
BluTV Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olacak

BluTV Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olacak

BluTV, bu hafta sonu boyunca tüm içeriklerini ücretsiz olarak erişime açacağını duyurdu. Dijital platform, sokağa çıkma yasağı sebebiyle herkesi evde keyifli vakit geçirmeye davet ediyor.

Geçtiğimiz gün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayla pandemiye yönelik yeni tedbir ve kısıtlamalar duyurulmuştu. Buna göre bu hafta sonundan başlamak üzere Cuma gecesinden Pazartesi sabahına kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Türkiye’nin yerli dijital platformlarından BluTV yeni yasaklar vesilesiyle herkesi evde eğlenceli vakit geçirmeye davet etti ve hafta sonu boyunca tüm kataloğunu ücretsiz hâle getireceğini açıkladı.

4 Aralık Cuma akşamı 21.00 ve 6 Aralık Pazar akşamı 23.59 saatleri arasında sürecek uygulama herkese açık olacak ve BluTV sitesinden mail adresi aracılığıyla alınacak bir kodla aktif olacak.

BluTV pandemi sürecinin başlarında Başka Sinema ile yaptığı işbirliğiyle anlaşmalı sinema salonlarına da pay ayıracak biçimde vizyon takviminin bir kısmının dijital ortama taşınmasına da vesile olmuştu.


BluTV kataloğundan hazırladığımız öneri listelerimizin bazıları için:

BluTV’de İzleyebileceğiniz Ödüllü Yerli Yapımlar

BluTV’de İzleyebileceğiniz 5 Kısa Film

BluTV’de İzleyebileceğiniz 5 Belgesel

BluTV’de İzleyebileceğiniz 5 Amerikan Bağımsızı

BluTV’de İzleyebileceğiniz Ödüllü 5 Film

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.