Şu An Okunan
Pablo Larraín İmzalı Ema’dan İlk Fragman

Pablo Larraín İmzalı Ema’dan İlk Fragman

Başrollerini Gael García Bernal ile Mariana Di Girolamo’nun paylaştığı yeni Pablo Larraín filmi Ema’dan ilk fragman yayınlandı.

Prömiyerini Venedik Film Festivali’nin ana yarışmasında bugün yapacak yeni Pablo Larraín filmi Ema’dan ilk fragman yayınlandı. İkinci uzun metrajı Tony Manero’dan (2008) bu yana her filmiyle ses getiren Pablo Larraín, son olarak 2016 yılında iki sıradışı biyografiye, Jackie ve Neruda’ya imza atmıştı. Yönetmenle daha önce Neruda’nın yanı sıra No’da (2012) da işbirliği yapan Gael García Bernal’e Şilili genç oyuncu Mariana Di Girolamo’nun eşlik ettiği film, bir erkek çocuğu evlat edindikten sonra hayatları darmadağın olan bir çiftin öyküsünü anlatıyor. Dramatik bir hikâyeyi dans sahneleri üzerine kurulu bir anlatımla işleyen Ema, şimdiden Venedik yarışmasının en heyecan verici yapımlarından biri görünümünde. Venedik’in ardından Toronto Film Festivali’nde de izleyici karşısına çıkacak Ema’nın Türkiye gösterim tarihi henüz belirsiz.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.