Şu An Okunan
Scorsese Favori Aktörlerini Buluşturuyor

Scorsese Favori Aktörlerini Buluşturuyor

FBI’ın ilk cinayet soruşturmasını konu alacak Martin Scorsese filminde, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’yu uzun yıllar sonra yeniden aynı filmde izleyeceğiz.

Martin Scorsese, gazeteci David Grann’ın kurmaca dışı kitabı ‘Killers of the Flower Moon’u (2017) sinemaya uyarlayacak. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’yu Bu Çocuğun Hayatı’ndan (This Boy’s Life) 26 yıl sonra yeniden bir uzun metrajda bir araya getirecek olan filmin çekimleri, Scorsese’nin gangster draması The Irishman bittikten sonra başlayacak.

Film, 1920’lerde Oklahoma’da Amerikan yerlisi Osage kabilesi üyelerinin yaşadıkları bölgede petrol bulup zenginleşmeleri üzerine birer birer katledilmelerini konu alıyor. Bu olay FBI’ın ilk cinayet soruşturması olarak kabul ediliyor. Scorsese ve DiCaprio’nun Göklerin Hakimi (The Aviator, 2004), Köstebek (The Departed, 2006), Zindan Adası (Shutter Island, 2010) ve Para Avcısı (The Wolf of Wallstreet, 2013) dahil altıncı işbirliği olan filmin senaryosunu Forrest Gump (1994) ve Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi’nin (The Curious Case of Benjamin Button, 2008) Oscarlı senaristi Eric Roth kaleme alıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.