Şu An Okunan
Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri’nin Yönetmeni McDonagh’tan Yeni Proje

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri’nin Yönetmeni McDonagh’tan Yeni Proje

Colin Farrell ve Brendan Gleeson’ın rol alacağı film, yıkılan bir dostluğun ardından yaşanan karanlık gelişmeler üzerine.

En İyi Film dalında Oscar adaylığı alan ve oyuncuları Frances McDormand ile Woody Harrelson’a Oscar kazandıran filmi Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, 2017) ile Amerika’nın ırkçı ve cinsiyetçi toplum yapısına sert bir bakış sunan Martin McDonagh, yeni projesinde, yıkılan bir dostluğu konu alacak. The Banshees of Inisheer isimli filmde, bir İrlanda adasında yaşayan iki eski dosttan birinin aniden arkadaşlıklarını bitirme kararı almasıyla, ikisi birden ağır bedeller ödemek durumunda kalacak. Yönetmenin In Bruges (2008) filminde de birlikte çalıştığı Colin Farrell ve Brendan Gleeson ile tekrar bir araya geleceği filmin prodüksiyonunu, Searchlights Pictures ve Film4 üstlendi.

The Banshees of Inisheer, sinemadaki yönetmen ve senarist kimliğinin yanı sıra ‘The Cripple of Inishmaan’, ‘The Pillowman’, ‘Hangmen’ gibi başarılı tiyatro oyunlarıyla da bilinen Mcdonagh’ın dördüncü uzun metrajı. Filmin çekimlerine 2020’nin yaz aylarında başlanması bekleniyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.