Şu An Okunan
Westeros’ta Yeni Bir Hikâye

Westeros’ta Yeni Bir Hikâye

Yayınlanmaya başladığı 2011 yılından bu yana geniş bir hayran kitlesi edinen ve geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden Game of Thrones’un öncesinde geçen olaylara odaklanacak yeni projenin House of the Dragon (Ejderha’nın Evi/Ejderha Hanesi) olacağı açıklandı.

HBO, dizinin final sezonu sürecinde, Game of Thrones evreninde geçecek beş projenin gündemlerinde olduğunu belirterek dizinin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Bunlardan en heyecan yaratanı, Oscar adaylığı bulunan Naomi Watts’ın başrolünde yer alacağı projeydi. Fakat HBO, bir yıldır merakla beklenen ve pilot bölümü çekilen projeyi iptal ettiğini duyurdu. Bu haberden saatler sonra ise Westeros’ta geçecek yeni dizinin House of the Dragon olacağı açıklandı.

House of the Dragon, Game of Thrones’taki olayların 300 yıl öncesinde geçecek. Serinin yazarı George R.R. Martin’in de yapımcılar arasında yer alacağı projenin ne zaman ekranlarda olacağına ise kesin bir tarih verilmiş değil.

Öte yandan, kitapları bitirme konusunu ağırdan alarak milyonlarca hayranını sürekli hayal kırıklığına uğratan George R.R. Martin, House Of The Dragon adlı yeni Westeros serisinin senaryosu üzerinde çalışmadan önce, Game of Thrones evrenini tamamlayacak olan ve yıllardır merakla beklenen son kitap ‘The Winds of Winter’ı bitireceğine dair söz verdi.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.