Şu An Okunan
Bertrand Bonello’nun Yeni Filminde Léa Seydoux ve Gaspard Ulliel Bir Arada

Bertrand Bonello’nun Yeni Filminde Léa Seydoux ve Gaspard Ulliel Bir Arada

Bertrand Bonello, Léa Seydoux, Gaspard Ulliel

Yıldız oyuncular Léa Seydoux ve Gaspard Ulliel, Fransız yönetmen Bertrand Bonello’nun bilimkurgu ve melodram türlerini harmanlayan yeni filmi ‘La Bête’ için tekrar bir araya geliyor.

House of Tolerance (L’Apollonide, 2011), Nocturama: Paris Yanıyor (Nocturama, 2016) ve Zombi Çocuk (Zombi Child, 2019) gibi keskin, tartışmalı filmlerin yönetmeni Bertrand Bonello yeni projesi için çalışmalara başladı. ‘La Bête’ adını taşıyacak filmin başrollerini ise yönetmenin 2014 yapımı Saint Laurent filminde de birlikte rol alan Léa Seydoux ve Gaspard Ulliel üstleniyor.

Bertrand Bonello, Léa Seydoux, Gaspard Ulliel
Saint Laurent

The Film Stage’in haberine göre, yapımcılığını ARTE France Cinéma’nın üstleneceği ‘La Bête’ bilimkurgu ve melodram türlerini iç içe geçirirken “duyguların bir tehdit hâline geldiği” gelecekte geçen bir hikâye anlatacak. Kendisini güçlü duygulardan arındıracak bir makinede DNA’sını arıtmaya karar veren bir kadının daha sonra tanıştığı bir adamla güçlü bir bağ kurmasını ele alan film 1910, 2014 ve 2044 olmak üzere üç farklı yılda geçen bölümlerden oluşacak.

Kaynak: The Film Stage

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.