Şu An Okunan
BluTV 2022 Programından Detaylar Açıklandı

BluTV 2022 Programından Detaylar Açıklandı

Yerli dijital platformlardan BluTV, 2022’de yayınlayacağı özgün içerikleri duyurdu. Yeni başlayacak pek çok yapımının yanı sıra platformdaki çeşitli dizilerin yeni sezonları da 2022 yılı içerisinde BluTV kataloğundaki yerini alacak.

Sinema tarihinden kataloğuna eklediği çeşitli önemli eserlerin yanı sıra çok sayıda özel yapıma imza atan BluTV, 2022 yılında da zengin bir programla seyirciyle buluşuyor. BluTV 2022 programında dikkat çeken yapımlar arasında Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’u buluşturan Bizden Olur mu?, Mesut Süre’nin aşk ve ilişki konularında bir türlü mutluluğu yakalayamamış müzmin yalnızları odağına aldığı talk şov programı ‘Yalnızım Mesut Bey’ ve Cansu Canan Özgen’in sunuculuğunu üstlendiği ve konukların kendilerine yöneltilen kırk soruyu yanıtladığı bir formata sahip olan ’40’ adlı program yer alıyor. Her hafta başka bir konuğun katıldığı ’40’ın ilk bölüm konuğu ise Acun Ilıcalı.

Yeni yapımların yanı sıra sevilen dizilerin yeni sezonları da önümüzdeki aylarda BluTV arşivine eklenecek. İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasıyla ortaya çıkan cinayet vakalarını çözmeye çalışan iki dedektifi odağına alan Alef (2020-) dizisinin ikinci sezonu bunların başında geliyor. Yönetmenlik koltuğunda Gökhan Tiryaki’nin oturduğu Alef: Mâl-i Hülya adlı dizide başrolleri Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral paylaşırken onlara Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen ve Çiğdem Selışık Onat gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil’in kaleme aldığı dizi on üçüncü yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar süren izlerini takip ediyor.

Yeni sezonları bu yıl içerisinde seyirciyle buluşacak diğer diziler ise şu şekilde sıralanıyor: Yaşanan bir felaketin ardından İstanbul’a bakış atan bilimkurgu dizisi BÖRÜ 2039 (2021-), birliktelikleri on yıla yayılan bir çift üzerinden ilişkinin farklı yönlerini anlatan İlk ve Son (2021-), Doğu Demirkol’un kendi hayatından esinlenerek kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği Doğu (2021-), şiddetin, suçun ve yoksulluğun hüküm sürdüğü bir mahallede ayakta kalmaya çalışan çocuk ve gençlerin yaşadıklarını anlatan Sokağın Çocukları (2020-), ilişki dinamiklerini ve aşk mefhumunu kendine has bir üslupla ele alan Aynen Aynen (2019-), bir kafe işletmecisinin hayatın getirdiği zorluklar karşısında bocalamalarını ve inişli çıkışlı yaşamını konu alan Bonkis (2021-) ve çocuklara hitap eden Masal Şatosu (2021-).

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.