Şu An Okunan
Cate Blanchett’tan ‘Geçmişten Geleceğe’ Uzanan Filmler

Cate Blanchett’tan ‘Geçmişten Geleceğe’ Uzanan Filmler

Avustralyalı aktris, Eli Roth’un video oyunu uyarlaması Borderlands dışında, James Gray’in “Trump’lı günler”in nasıl geldiğine bakacağı Armageddon Times’da ve Adam McKay’in uzay temalı medya hicvi Don’t Look Up’ta rol alacak.

Film prodüksiyonlarının ne zaman yeniden başlayacağı belirsizse de, yeni projeler için hazırlıklar askıya alınmış değil. Son dönemde “yeni proje” haberiyle en sık gündeme gelen Hollywood yıldızlarından biri de Cate Blanchett.

Aktrisin video oyunu ‘Borderlands’in (2009) sinema uyarlamasında rol alacağı geçen hafta duyulmuştu. Oyun, mega şirketlerin farklı gezegenlerin kaynaklarını sömürdüğü bir gelecekte geçiyor. Eli Roth’un imzasını taşıyacak filmde, yönetmenle daha önce de Eski Evdeki Büyülü Saat’te (The House with a Clock in Its Walls, 2018) birlikte çalışmış olan Blanchett, görünmezlik gibi özel güçleri olan Lilith isimli karakteri canlandıracak.

Blanchett’ın yeni açıklanan bir diğer projesi ise, Yıldızlara Doğru’nun (Ad Astra, 2019) yönetmeni James Gray’den. Armegeddon Times isimli film, Gray’in 1980’lerin New York’undan gözlemlerine, Donald Trump’ın ‘hayırsever’ babası Fred Trump’ın yönetim kurulunda olduğu Kew-Forest okulunda bir öğrenci olarak yaşadığı deneyimlere dayanacak ve okul müdürü filmin başlıca karakterlerinden biri olacak.

Avustralyalı aktris ayrıca, Adam McKay’in uzay temalı hiciv filmi Don’t Look Up’ta rol alacak.  Medyanın “yaklaşmakta olan ve Dünya’yı yok etmesi beklenen bir asteroid” üzerine yarattığı algıyı merkezine alacak olan filmin kadrosunda, Jennifer Lawrence da var.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.