Şu An Okunan
İngiliz Kraliyet Ailesi, Parodi Animasyon Dizisine Dönüşüyor

İngiliz Kraliyet Ailesi, Parodi Animasyon Dizisine Dönüşüyor

HBO Max’in sipariş ettiği dizi, Family Guy’ın senaristi Gary Janetti’nin kraliyet ailesini tiye aldığı popüler Instagram hesabına dayanıyor.

WarnerMedia’nın Mayıs’ta yayına başlayacak dijital platformu HBO Max, Will & Grace ve Family Guy dizileriyle tanınan senarist ve yapımcı Gary Janetti’ye İngiliz kraliyet ailesini hicveden bir animasyon dizi sipariş etti. Fikrin kaynağı, Janetti’nin 890 bine yakın takipçisi olan Instagram hesabı. Janetti hesabında, Prens William ile Kate Middleton’ın büyük oğlu Prens George’un gözünden kraliyet ailesinin hayatındaki gelişmeleri tiye alıyor. Örneğin, Sussex Dükü Harry ve Düşes Meghan Markle’ın unvanlarından vazgeçme kararlarıyla ilgili bir haberin yanına genç prensin şaşkın halde ağzını kapattığı bir fotoğrafını iliştirerek, “Aman Tanrım, insan olacaklar,” yazmıştı Janetti. Animasyon serinin her bölümünde, Buckingham Sarayı’ndan okul sıralarına, “modern zamanlarda bir prens” olarak George’un hayatından kesitler anlatılacak.

Dizide George karakterini Janetti’nin kendisi, Prens Harry’yi Orlando Bloom, Meghan Markle’ı Condola Rashad, Kate Middleton’ı Lucy Punch, Prens Philip ile Prens Charles’ı Tom Hollander, George’un uşağı Owen’ı Alan Cumming, Kraliçe Elizabeth’i Frances De La Tour, Prens William’ı ise Iwan Rheon seslendirecek.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.