Şu An Okunan
Kara Komedi ‘The Search Party’ İkinci Sezonuyla BluTV’de

Kara Komedi ‘The Search Party’ İkinci Sezonuyla BluTV’de

İlk bölümü 2017 yılında yayınlanan The Search Party dizisinin ikinci sezonu BluTV’de yayına girdi.

Kara komedi türündeki The Search Party, zengin bir kadının asistanlığı yapan Dory ile üç arkadaşının, üniversiteden tanıdıkları Chantal’ın ortadan kayboluşunu araştırmaya başlamalarıyla yaşananları anlatıyor. Bölümleri 20-25 dakikadan oluşan dizinin ikinci sezonu da tıpkı ilk sezonu gibi 10 bölümden oluşuyor. 

Dizinin merkezinde yer alan Dory karakterini Alia Shawkat canlandırırken, ona John Reynolds, Meredith Hagner, Brandon Michael Hall ve John Early gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin yaratıcıları arasında daha önce de beraber çalışmış olan Sarah-Violet Bliss ve Charles Rogers ile oyunculuğun yanı sıra yazarlık ve yapımcılık gibi görevleri de üstlenen Michael Showalter yer alıyor.

İlk iki sezonu Amerika’da TBS kanalında yayınlanan dizi üçüncü sezonuyla birlikte HBO Max platformuna transfer olmuştu. Dizinin yeni sezonu bu platformda 25 Haziran tarihinde yayınlanacak. 

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.