Şu An Okunan
La Entrega Yeni Bölümleriyle BluTV’de Yayında

La Entrega Yeni Bölümleriyle BluTV’de Yayında

Gerilim türündeki Bolivya dizisinin ikinci sezonu dijital platform üzerinden izlenebiliyor.

Geçtiğimiz yıl ilk kez izleyiciyle buluşan ve Gory Patiño’nun yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi Muralla’nın (2018) dünyasında geçen olayları takip eden La Entrega (2018-) heyecan dolu hikâyesine ikinci sezonunda da devam ediyor.

Dizi birinci sezonunda kaybolan kızını bulmak için çeşitli izleri takip eden Raquel, seks işçiliği üzerine haberler yapan muhabir Pato ve hasta oğlunun masraflarını karşılamak için Raquel’in kızını kaçıran eski futbolcu Jorge’nin yollarını kesiştiriyordu. Karakterleri üzerinden insan kaçakçılığı meselesine eğilen ve ülkesinin güncel durumunu gözler önüne seren dizi, yayınlandığı tarihten bugüne Bolivya sınırlarını aşarak İspanya, Türkiye ve Avustralya’ya kadar ulaştı. La Entrega’nın yapımcılarından Leonel Fransezze, dizinin uluslararası platformlara satılması hakkında hakkında, “Sürecin böyle gelişeceğini tahmin edememiştik, tarihî bir ânın içindeyiz. Bolivya’da üretilen bir televizyon işi ilk kez bu denli adımlar atarak ülkeler arası bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı,” açıklamasını yapmıştı.

La Entrega’nın hem senaristliğini hem de başrol performanslarından birini üstlenen Fernando Arze Echalar ise daha önce kamera karşısında bulunmamış kişilerin kendi aralarında yaptıkları bir sohbet üzerinden şekillenen bu projenin, sarf edilen büyük emek ve gerçekleştirilen yoğun çalışmalar sonuncunda bu başarıyı elde ettiğini belirtiyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.