Şu An Okunan
Ridley Scott’ın ‘Gucci’ Projesi MGM’e Satıldı

Ridley Scott’ın ‘Gucci’ Projesi MGM’e Satıldı

Gucci cinayetini ele alacak suç dramasında Lady Gaga’nın rol alacağı konuşuluyor. Scott’ın online platformlar yerine MGM’le anlaşmasının sebebi, filmi ‘sinemalarda gösterime sokma’ vaadi.

Büyük film stüdyolarının çoğu projeleri askıya almışken, MGM sinema salonlarında film izleyeceğimiz günlerin geri geleceğine dair bir inanç sergileyerek gösterişli ataklar yapmaya ve yeni işlere yatırım yapmaya devam ediyor. Mart ve şu ana dek Nisan ayını bir hayli aktif geçiren şirketin geçtiğimiz günlerde anlaşmasını tamamladığı projeler arasında, Ryan Gosling’in rol alacağı, ‘Marslı’nın (‘The Martian’) yazarı Andy Weir’in romanına dayanan bir uzay macerası ve Channing Tatum’un hem oyuncusu hem de yönetmenlerinden biri olduğu yol komedisi Dog bulunuyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre şirketin son hamlesi ise, Ridley Scott’ın Gucci’sinin haklarını satın almak. Usta yönetmenin eşi Giannina Scott ile birlikte yapımcısı olduğu proje, moda devi Gucci’nin bir dönem başkanlığını yürütmüş olan Maurizio Gucci’nin 1995’teki cinayetini ele alan bir suç draması. Gucci’yi öldürttüğü ortaya çıkan eski karısı Patrizia Reggiani’yi canlandırması için Lady Gaga ile görüşmeler sürüyor.

MGM’in Netflix ve diğer online platformlar gibi rakiplerinin arasından sıyrılarak filmin haklarını elde etmiş olmasının sebebi olarak, şirketin Scott için çok önemli olan bir vaatte bulunması görülüyor. O da, filmi sinemalarda gösterime sokmak. MGM film için bir gösterim tarihi belirlemiş bile: 24 Kasım 2021. Tek söyleyebileceğimiz, bu noktada MGM’e inanmak istiyoruz…

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.