Şu An Okunan
Steven Soderbergh’in Meryl Streep’li Yeni Filminden İlk Görüntüler

Steven Soderbergh’in Meryl Streep’li Yeni Filminden İlk Görüntüler

Steven Soderbergh’in dijital platform HBO Max için çektiği yeni filmi Let Them All Talk’tan ilk görüntüler yayınlandı. Kadrosunda Meryl Streep, Candice Bergen, Diane Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan gibi isimlerin bulunduğu filmin sonbaharda seyirci karşısına çıkması bekleniyor.

Steven Soderbergh’in yeni filmi Let Them All Talk’tan paylaşılan ilk görüntüler hayli kısa olsa da, Meryl Streep’in karakteri şimdiden ilgi çekmişe benziyor. Çekimlerine geçtiğimiz yaz başlanan filmin ne zaman gösterime gireceğine dair kesin bir tarih belirtilmedi, ancak sonbaharda HBO Max platformunda ilk gösterimini yapacağı tahmin ediliyor.

Let Them All Talk kendini kanıtlamış bir yazarın (Meryl Streep) eski dostlarıyla çıktığı yolculukta geçmiş yaraları iyileştirmeye çalışmasını konu alıyor. Arkadaşlık ve güven temalarının yoğunlukla işlendiği filmin senaryosu Deborah Eisenberg’e ait. Üç yakın dostun ilişkilerini ve kim olduklarını sorguladığı filmden ilk görüntüler, dingin bir mizaha da sahip, biçimsel anlamda çok gösterişli olmadan insan ilişkilerine odaklanan Soderbergh filmlerinden izler bulabileceğimize işaret ediyor.

Gelecek dönemde HBO Max plaformunda izlenebilecek yapımları tanıtan videoda Soderbergh’in filminden ilk görüntüler (yaklaşık 1:50 civarı) de yer alıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.