Şu An Okunan
Tom Hanks ve Rita Wilson’ın Corona Virüsü Testi Pozitif Çıktı

Tom Hanks ve Rita Wilson’ın Corona Virüsü Testi Pozitif Çıktı

İki Oscar ödüllü Tom Hanks, eşi Rita Wilson’la birlikte Avustralya’da yaptırdıkları Corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Baz Luhrmann’ın yöneteceği Elvis Presley filmi için Avustralya’ya giden Tom Hanks, eşi Rita Wilson’la birlikte yaptırdıkları Corona virüsü testinin pozitif çıktığını Twitter hesabından duyurdu.

Daha önce Warner Bros. tarafından yapılan açıklamada yapım ekibinden bir kişiye Corona virüsü teşhisi konulduğu, o kişinin tedavisine devam edilirken Avustralya’daki sağlık kuruluşlarıyla işbirliği yapıldığı ve alınabilecek tüm önlemlerin alındığı belirtilmişti. Altmış üç yaşındaki iki Oscar ödüllü Tom Hanks ise bu sabah itibariyle Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Merhaba millet. Rita ve ben Avustralya’dayız. Soğuk algınlığı ve ağrı gibi şikayetlerden dolayı kendimizi biraz yorgun hissediyorduk. Rita’ya ara sıra titreme geliyordu ve hafif ateşi de vardı. Biz de bunun üzerine, şu anda dünyanın da ihtiyaç duyduğu şekilde, doğru davranmak adına Corona virüsü için test yaptırdık ve sonuç pozitif çıktı. Peki şimdi ne yapacağız? Sağlık yetkililerinin uyması gereken protokoller var. Biz Hanks’ler test edileceğiz, gözlem altında tutulacağız, halk sağlığı ve güvenliğinin gerektirdiği kadar izole edileceğiz. Adım adım ilerlemekten başka yapacak bir şey yok, değil mi?”

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.