Şu An Okunan
Jared Leto 12 Günlük İnzivadan Çıkınca “Akla Durgunluk Veren” Corona Virüsü Salgınıyla Tanıştı

Jared Leto 12 Günlük İnzivadan Çıkınca “Akla Durgunluk Veren” Corona Virüsü Salgınıyla Tanıştı

Sessiz meditasyondan çıktığında “sonsuza dek değişmiş” bir dünyayla karşılaşan Oscarlı aktör, Instagram gönderisine şöyle başladı: “Vay canına.”

Amerikalı müzisyen, oyuncu ve yönetmen Jared Leto, meditasyon yapmak amacıyla bulunduğu inziva mekânından çıktığında, hatırladığından çok daha farklı bir dünyayla karşılaştı. Bir Rüya İçin Ağıt’taki (Requiem for a Dream, 2000) performansıyla yıldızlaşan ve Sınırsızlar Kulübü’ndeki (Dallas Buyers Club, 2013) rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan oyuncu, yaşadığı şaşkınlığı bir Instagram gönderisiyle paylaştı:

“Vay canına. 12 gün önce çölde bir sessiz meditasyona başladım. Tamamen izole bir haldeydik. Telefon, iletişim vs. yok. Tesisin dışında neler olup bittiği hakkında en ufak bir fikrimiz yoktu. Dün çok farklı, sonsuza dek değişmiş bir dünyaya çıktım. En hafif ifadeyle, akla durgunluk verici. Dünyanın her yerindeki arkadaşlarımdan ve ailemden mesajlar alıyorum ve olan biteni takip ediyorum. Umarım siz ve sevdikleriniz iyisinizdir. Herkese pozitif enerji gönderiyorum. İçeride kalın. Güvende kalın.”

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.